AppGenie Development Technologies
EN | NL  | Login  

Quick Response Code (QR)

Link offline en online

qr.pngEen QR-Code is een twee-dimensionale streepjescode. QR staat voor Quick Response code.

De gebruiker scant met zijn camera in zijn toestel de QR code en wordt doorverwezen naar een mobiele website.

Dit linkt offline en online: consumenten die bijvoorbeeld een advertentie in een dagblad zien, kunnen met een eenvoudige handeling naar de mobiele website worden doorverwezen om daar meer te lezen over de product/dienst of zelfs om direct een bestelling te plaatsen.

Voor wie is de QR code geschikt?

Elke moderne smartphone die is uitgerust met een camera kan QR code gebruiken. Dat kan met een reeks aan applicaties die voor elk merk en type beschikbaar zijn. De QR code kan gebruikt worden in advertenties, op verpakkingen, in commercials en in alle denkbare andere initiatieven. Een goed voorbeeld is een product die op zijn verpakkingen een QR code heeft staan die linkt naar het overzicht van gebruiksaanwijzingen van het betreffende product.

Je kan hier je eigen QR-Code aanmaken.

AppGenie helpt voor je de QR code te implementeren. Wij zorgen ervoor dat de gebruiker de juiste applicatie voor het lezen van QR codes kan downloaden en voor goede metingen van het aantal scans van de codes. Zo kun je real-time zien op welke locatie de codes gescand worden. Daarnaast kunnen wij zorgen dat je dynamisch de inhoud van de pagina's waar de gebruiker naartoe verwezen wordt kunt wijzigen. Vraag naar de mogelijkheden!

Contacteer Ons  |  AppGenie  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap