AppGenie Development Technologies
EN | NL  | Login  

Onze aanpak

Onze benadering is uniek en gestandaardiseerd. Wij werken altijd volgens onze standaard kwaliteitsprocedures die jou het beste resultaat waarborgen binnen een redelijke tijd. Door het gebruik van onze open-source  gebaseerde technologie en software ontwikkelingen kunnen wij gemakkelijk het minste probleem aan en creëren we oplossingen die betaalbaar zijn.

Onze procedure volgt 5 stappen naar jouw eigen en unieke mobiele toepassing gemaakt door AppGenie:

6b.png

Fase 1: Aanvraag & analyse

Na ontvangst van jouw offerteaanvraag beginnen we met een analyse van jouw idee. Op basis van de door jou aangeleverde informatie zullen we een inschatting maken van kosten en tijdsduur.

 

7b.png Fase 2: Technisch ontwerp

Vervolgens stellen we gezamenlijk een ontwerpdocument op. Dit document bevat illustraties en een omschrijving van alle benodigde functionaliteiten. Zo heb je voordat het ontwikkelen begint al zekerheid over hoe jouw app er zal uitzien.

 

4b.png

Fase 3: Technische ontwikkeling

Ons team ontwikkelt de app volgens het ontwerpdocument. Onze ervaring staat garant voor kwaliteit, en stelt ons in staat om snel werken. Hierdoor blijft maatwerk bij ons betaalbaar.

 

5b.png

Fase 4: Testing

Zodra het ontwikkelen vergevorderd is, sturen we jou een werkende testversie. Vervolgens kan je feedback geven en eventuele verbeteringen voorstellen. Mocht je alsnog op elementen willen afwijken van het ontwerpdocument dan is dat uiteraard mogelijk. De ontwikkeling is pas voltooid wanneer je volledig tevreden bent met het resultaat.

 

9b.png

Fase 5: Implementatie

Om een app te publiceren in de App Store moet een ingewikkelde procedure worden doorlopen, waarbij aan de uitgebreide Apple regelgeving moet worden voldaan (enkel voor iPhone en iPad applicaties). Onze ervaring is dat klanten het als zeer prettig ervaren als wij dit uitvoeren. Daarom is het publiceren van jouw app standaard onderdeel van ons aanbod.

 

10b.png

Fase 6: app marketing (optioneel)

Jouw app moet opgemerkt worden! We kunnen jou begeleiden en helpen om jouw app te vermarkten na implementatie. Met deze dienst voorzien we de nodige sleutelwoorden voor betere ranking, we kondigen jouw app aan in de pers, blogs en sociale media. Vraag naar onze app marketing!

Contacteer Ons  |  AppGenie  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap