AppGenie Development Technologies
EN | NL  | Login  

Creƫer een iPad applicatie

iPad1.png

Waar begin je?

Wat is mogelijk en wat zijn de kosten? Is er een verschil tussen een iPhone app en een  iPad app? Moet jouw app op verschillende platforms tezelfdertijd functioneren?

iPad software of applicatie ontwikkeling (iPad) wordt vaak als uitbreiding van de know-how gezien die voor iPhone wordt gebruikt. Er zijn niettemin behoorlijke verschillen. De ontwikkelingen voor de iPad zijn bestemd voor een andere doelgroep en geeft je verschillende applicaties aangepast aan het gebruik van de tablet. Sommige  iPhone apps zijn niet bruikbaar voor iPad omwille van het grote scherm. Deze apps moeten soms van nul herdaan worden. Sommige apps voor iPad zullen nooit gebruikt worden op iPhone.

Wij zijn graag bereid om jou met deze vragen te helpen. Wij denken met jou om een app te ontwikkelen die jouw bedrijf dat extra competitief voordeel geeft. Op maat gemaakt van nul. Contacteer ons.

Kwaliteit en kost bij benadering

AppGenie aanvaardt geen compromis in kwaliteit en de controle daarvan. Dit is jouw waarborg voor succes. Wij ontwikkelen jouw app in nauwe samenwerking met jou. Wij creëren een magisch venster naar de gebruiker met een passende interface aangepast aan de vereisten van vandaag, wij voegen innovatieve functionaliteiten toe en last but not least leveren wij de diensten om ervoor te zorgen dat jouw app perfect functioneert.

Geschatte kost van app ontwikkeling:

Om de wereld van mobiele toepassingen in te gaan en een goed begin te maken kunnen wij jou een eenvoudige app maken met beperkte functionaliteit. De gebruikers kunnen jouw bedrijfsinformatie, een paar extra functionaliteiten betreffende het bedrijf en een contactformulier krijgen. Een fijne manier om jouw bedrijf voor te stellen. De prijs voor een starter app begint vanaf 1.000 euro.

Je wil een stap verder gaan en een brede waaier van functionaliteiten aanbieden? Een op maat gemaakte app met functionaliteiten zoals beeld en videostreaming, interactieve animatie, meertalige teksten, GPS en kaartenfunctionaliteit, integratie van sociale media, augmented reality, pushberichten en van aankopen in-app kost tussen 2.000 en 5.000 euro.

Uitgebreide op maat gemaakte apps met verscheidene extra functionaliteiten zoals hierboven beschreven en gepersonaliseerd hebben een prijskaartje vanaf 5.000 euro. De huidige trend van verregaande individualisering van de inhoud maken ook apps mogelijk met login eigenschappen en aangepaste inhoud voor de gebruiker. Complexe apps met een uitgebreide lijst van functionaliteiten en animaties kosten minimaal 7.500 euro. Een goed voorbeeld is een in company app in directe verbinding met back-end systemen, waardoor gegevens veilig en secuur worden uitgewisseld.

Vraag het ons & probeer ons uit

Onze aanpak met gegarandeerde resultaten, onze kwaliteitsnormen en scherpe prijzen in combinatie met de nauwe samenwerking met de clint maken  AppGenie jouw perfecte partner voor ontwikkeling van software en applicaties voor iPad. Wij zetten jouw idee om in een downloadbare app in de app store. Een op maat gemaakte app van uitstekende kwaliteit is mogelijk en binnen bereik van elke onderneming die wil aansluiten bij de mobiele generatie.

Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten en ontwikkeling van iPad app door AppGenie te bespreken.

Contacteer Ons  |  AppGenie  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap