AppGenie Development Technologies
EN | NL  | Login  

Creƫer een mobiele website

Een mobiele website is een uitstekende manier om jouw bedrijf te introduceren op het online mobiele web via een tablet of een smartphone. De mobiele websites worden aangepast voor mobiele apparaten en zijn een goedkoper alternatief in vergelijking met mobiele apps. Jouw mobiele website wordt volkomen aangepast in technisch ontwerp en interface voor de Internet browser van mobiele apparaten. Zij zullen niet in de app store beschikbaar zijn.

Zoals voordien vermeld, zal het mobiele web meer en meer dominant worden. Het aantal smartphone en tabletgebruikers groeit aan een verbazende snelheid en jouw online aanwezigheid wordt bepaald door mobiele websites, die voor het mobiele web zijn aangepast en de mobiele toepassingen te vinden in de app store. Jouw mobiele website zal uw adreskaartje zijn dat jouw prospecten via hun tablet of smartphone kunnen bekijken.

Het creren van een mobiele website met AppGenie bespaart jou geld en geeft een sublieme aanwezigheid op het mobiele web. Een minimale investering kan een drastische impact creëren op de conversie van prospecten en toekomstige clinten. Het garandeert je de beste resultaten en een hoog rendement op jouw investering.

Vraag ons om meer details en informatie.

Kwaliteit en kost bij benadering

De mobiele websites van AppGenie worden ontwikkeld volgens hoge normen in kwaliteit en kwaliteitscontrole. Zij worden gestuurd door AppGenie TrueID open-source gebaseerde technologie. Dit is jouw waarborg voor succes. Wij ontwikkelen de website in nauwe samenwerking met jou, wij creren een magisch venster naar de gebruiker met een interface aangepast aan de vereisten van vandaag en last but not least leveren wij de diensten om uw website zonder problemen te gebruiken.

AppGenie creert een mobiele website tot 5 pagina's met passende look & feel voor een kost van 1.000 tot 2.000 euro. Dit is een goede manier om op het mobiele web voor een betaalbare prijs jouw bedrijf voor te stellen ondersteund door de bedrijfszekere technologie AppGenie TrueID.

Vraag het ons en probeer ons uit

Onze aanpak met gegarandeerde resultaten, onze kwaliteitsnormen en scherpe prijzen in combinatie met de nauwe samenwerking met de cliënt maken  AppGenie uw perfecte partner voor mobiele website ontwikkeling. Wij zetten uw idee om in een mobiele website die je via je browser kan bekijken. Een op maat gemaakte mobiele website van uitstekende kwaliteit is mogelijk en binnen bereik van elke onderneming die wil aansluiten bij de mobiele generatie.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en de ontwikkeling van een mobiele website door AppGenie te bespreken.

Contacteer Ons  |  AppGenie  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap