AppGenie Development Technologies
EN | NL  | Login  

AppGenie TrueID

Oplossingen voor jouw online presentatie

Kwaliteit & Degelijkheid

Web Oplossingen

Jouw online presentatie van jouw bedrijf maakt tegenwoordig het verschil. AppGenie verruimt jouw concept, visie of bedrijfsprocessen naar een attractieve look & feel waarbij we technologische software oplossingen gebruiken van uitstekende kwaliteit.

Met ons open-source platform AppGenie TrueID creëren wij jouw web of internet oplossingen zoals een website met een scherp visueel en technisch ontwerp, en wij leveren al de applicaties, tools en inhoud. Wij kunnen jouw back-office volledig integreren met de web oplossing b.v. een website of portal voor jouw online communicatie. De keuze voor open-source software om jouw web oplossingen te ontwikkelen laat AppGenie toe om  betaalbare en betrouwbare ontwikkelingen en support af te leveren. De updates en de toekomstige vragen kunnen binnenshuis op het gewenste ogenblik worden behandeld.

Het bedrijf biedt uitgebreide ervaring in de bestaande technologie aan die een succesvol project waarborgt. Wij combineren dit met een sterk geloof in actieve samenwerking tussen ons team en de klant tijdens de ontwikkeling.

Wij kijken ernaar uit jou een nieuwe wereld te tonen met vele mogelijkheden voor jouw bedrijf om jouw visie om te zetten in uitmuntende technologie.

Contacteer ons!

Volg Ons

Find us on Facebook Comming Soon Follow us on Twitter

Contacteer Ons

+32 (0) 475 485 953
info@appgenie.com

 

Contacteer Ons  |  AppGenie  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap