AppGenie Development Technologies
EN | NL  | Login  

Integratie web oplossingen & bedrijfsprocessen

AppGenie TrueID maakt het beheer van uw online oplossingen zoals een website gemakkelijk en eenvoudig. Om het even welke toevoeging van functionaliteit en nieuwe ontwikkelingen aan het bestaande platform is op elk moment mogelijk.

AppGenie kan uw bestaand back-office, database systemen en Intranet volledig integreren. De integratie kan ook de verkoop en facturatie omvatten. Wij kunnen een community standaard toevoegen die uw business op elk moment attractief  maakt en klanten en prospecten zijn ten allen tijde genformeerd en in contact met uw bedrijf.

De integratie van sociale media is ook een belangrijk stuk van uw online oplossingen. Wij kunnen Twitter, Facebook en LinkedIn, om er  enkele te noemen, intergreren in uw AppGenie web oplossing die wij voor u hebben gecreerd. De follow-up en sociale media strategie implementatie was nooit zo gemakkelijk!

Het vlot verloop van de bedrijfsprocessen zijn wezenlijk voor om het even welk bedrijf. AppGenie kan u bijstaan om deze processen probleemloos te laten verlopen en de informatie eenvoudig en gebruiksvriendelijk daar te brengen waar nodig in uw bedrijf.

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten en integratie van uw web oplossingen en bedrijfsprocessen door AppGenie te bespreken.

Volg Ons

Find us on Facebook Comming Soon Follow us on Twitter

Contacteer Ons

+32 (0) 475 485 953
info@appgenie.com

 

Contacteer Ons  |  AppGenie  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap