AppGenie Development Technologies
EN | NL  | Login  

Creëer web oplossingen

AppGenie biedt met haar open-source gebaseerde software AppGenie TrueID online oplossingen aan zoals o.m. websites, communities, portals en automatisering van bedrijfsprocessen. Wij dragen bij tot jouw succes door middel van excellente tools en applicaties. Op deze manier waarborgen wij betrouwbare dienstverlening en betaalbare prijzen. Wij ontwikkelen online oplossingen van as-is naar to-be en samen creren wij een intelligente structuur, integreren jouw back-office en, indien nodig, ontwerpen wij een gebruikersvriendelijke interface.

Door een optimale combinatie van inhoud, sleutelwoorden selectie, een precieze link-strategie en tenslotte een strikte URL-structuur verhogen wij uw zichtbaarheid op het web. Samen met jou zoeken wij naar verdere implementatie van benodigde communicatie tools om dat extra verschil te maken. De gebruikersvriendelijkheid en de hoge prestaties zijn standaard. De website is beschikbaar in verschillende talen en loopt op meeste Internet browsers.

AppGenie kan jouw website in een mobiele versie geschikt aanpassen voor het mobiele web of wij kunnen jouw online oplossingen in een iPhone, iPad  of Android applicatie vertalen.

Kwaliteit en kost bij benadering

Ons content management system (CMS) draait op AppGenie TrueID en is binnenshuis ontwikkeld. Functionaliteiten  kunnen in geen tijd worden toegevoegd en worden ontwikkeld. Wij kunnen om het even welke op maat gemaakte ontwikkeling voor uw online presentatie leveren.

Inbegrepen standaard functionaliteiten: beheer van uw website online zonder extra kosten voor licentie, veelvoudige talen, SEO, Google analytics, sitemap,search engine, nieuwsflitsen,  FAQ,  Bulletin,  contactformulier , mutimedia foto en video, Google kaarten en integratie sociale media. Er zijn vele optionele modules die kunnen worden gekozen en aan de website toegevoegd.

Onze standaardwebsite heeft maximum 10 verschillende pagina's. Een pagina die in 2 verschillende talen wordt gemaakt zal aangerekend worden als twee pagina's. Als de website meer dan 10 pagina's heeft, zal een extra prijs per pagina worden aangerekend.

AppGenies standaardwebsite geïmplementeerd en gelanceerd met volledige visual en speech design start met een prijs van 4.500 euro.

AppGenie biedt ook de combinatie van website creatie en hosting als een dienst aan, die begint vanaf slechts 135 euro (excl. BTW) maandelijks. Vraag om AppGenie TrueID als dienst.

Voor meer op maat gemaakte online oplossingen, zoals communities, portals, automatisering van bedrijfsprocessen maken wij graag een offerte op maat.

Vraag het ons en probeer ons uit

AppGenie web oplossingen gaat door dezelfde aanpak als voor om het even welke software of app ontwikkeling. Na het akkoord over de inhoud, sitemap en look & feel, zal de oplossing ontwikkeld, getest en geïmplementeerd worden volgens de hoge kwaliteitsnormen van AppGenie ontwikkelingstechnologie.

Onze gegarandeerde aanpak, onze kwaliteitsnormen en scherpe prijzen in combinatie met de nauwe samenwerking met de cliënt maken AppGenie uw perfecte partner voor website ontwikkeling. Wij zetten uw idee om in een prachtige online presentatie.

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten en de web oplossingen van AppGenie te bediscussiëren.

Volg Ons

Find us on Facebook Comming Soon Follow us on Twitter

Contacteer Ons

+32 (0) 475 485 953
info@appgenie.com

 

Contacteer Ons  |  AppGenie  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap